BİNGÖL / KARLIOVA - Sakaören İlkokulu

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik yerli mallların kullanılmasını teşvik etmek ve bu konuda bilinçlenmeleri sağlamak amacıyla 12-18 Aralık Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ara

İnsan haklarının korunması geliştirilmesi ve insan hakları noktasında öğrencilerimizin bilinçlendirilmesi amacıyla 10 Aralık Dünya İnsan Hakları kapsamında öğrencilerimize çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Ara

Belirli gün ve haftalar kapsamında engellilere yönelik farkındalığı arttırmak için 3 Aralık Dünya Engelliler günü ile alakalı etkinlikler yapılarak çeşitli nedenlerle toplumsal yaşam alanlarında engellerle karşı karşıya bırakılan bireylere yönelik farkındalık oluşturması amaçlanmıştır.